Lloji i kompjuterit


Shikoni këshillën që duhet të lini në restorant. Në restorantin amerikan me shërbim tryeze duhet të vini 15% dhe më shumë. Nëse merrni Nëse merrni shërbime të jashtëzakonshme, 20 deri në 25% është zakon. Mos u bëj i bekuar, bëhu zemërgjerë, jepi bakshish!

Këshillë juaj është: {{tipResult}}

Fatura juaj totale është: {{billWithTip}}