Llogaritësi i shtatzënisë


Pasi shtatzënia juaj të jetë konfirmuar, ajo që dëshironi më shumë të dini është data e lindjes. Për fat të mirë ky llogaritës do t'ju ndihmojë të përcaktoni datën e pritshme të afatit.
Gjatësia mesatare e shtatzënisë është dyzet javë ose dyqind e tetëdhjetë ditë nga dita e parë e periudhës së fundit menstruale. Nëse e dini këtë datë, Thjesht shtoni nëntë muaj dhe shtatë ditë dhe e keni datën e duhur.
Nëse cikli juaj është i parregullt ose nuk e dini datën, mjeku juaj do të përdorë ultrazërit dhe do të përcaktojë moshën e fetuseve.

Data e duhur është rreth: {{ pregnancyResult}}