Llogaritësi i ovulimit


Ovulimi është ajo që shumë i referohen si "koha pjellore" e ciklit të një gruaje, sepse marrëdhëniet seksuale gjatë kësaj kohe rrit mundësinë e shtatzënisë. Ovulimi mund të ndodhë në kohë të ndryshme gjatë një cikli, dhe mund të ndodhë në një ditë të ndryshme çdo muaj. Shtë e rëndësishme të gjurmoni ciklin tuaj.

Ditët pjellore:

  • {{item}}