Mirësevini në Llogaritësin e Mbretit

Kjo faqe është ndërtuar për të dhënë llogaritës të jashtëzakonshëm të të gjitha llojeve. Ne jemi dy programues të rinj që jemi të mahnitur me mundësitë e pafund të internetit.

Faqja është akoma në proces krijimi dhe ne do të shtojmë llogaritës të rinj çdo ditë.


Llogaritësit e datave

Llogaritësit e grave

Llogaritësit e fizikës